Извършваме цялостен ремонт на PVC или Алуминиева дограма.

В процеса на дългогодишна употреба на дограмата нормално се проявяват различни признаци за амортизация или повреда на оделни механизми.

Причините могат да бъдат най различни, например:когато на дограмата не е правена профилактика -смазване на обков, почистване на уплътнения или когато се износят металните части в обкова, скъсване или загуба на еластичност при уплътненията, разхерметизиране на стъклопакетите или счупване на стъклата, провисване на крилата, деформиране на пълнежите – термопанели, хънтър, пдч или поликарбонат.

При ежедневна употреба се случва да блокира брава на алуминиева или пвц врата, да се счупи дръжка, да се протрият насрещници, защото не е направен реглаж и крилото е увиснало, да се наложи смяна на панти и др.

Това обикновено е свързано с трудно отваряне и затваряне на крилата на дограмата.

Естествено е след установяване на проблем при експлоатацията на дограмата да потърсите специалист за нейното ремонтиране.

Ние разполагаме с обучен персонал, който може да направи оглед, да изготви оферта за ремонтана дограмата, включваща стойността на материалите с труда и да възстановим удобството и комфорта при ползването на дограмата.