6-камерна PVC система

След няколко години на пазара, натрупвайки опит, както и мнение на клиенти, ръководството на фирма “Алтест” реши да предложи на крайния потребител един по-висок клас профили , а именно – своята 6-камерна система “Prestige”.

6-камерните профили за врати и прозорци от тази серия предлагат още по-добър дизайн, шумо и топлоизолационни качества.

Фирма “Алтест” заложи на нови технологии при изработването на системата, като същевременно с това премахна излишните претоварващи елементи от серията.

Новата 6-камерна система “Prestige” главно е предназначена за външен пазар – за страни с по-студен климат като Украйна, Русия, Молдова, Сибир и др., като можем да гарантираме на нашите клиенти отличните качества на профила, тъй като преди пускането на серията на пазара бяха направени множество тестове в независими чуждестранни лаборатории за коефициента на свиваемост на профила, тъй като това е основен фактор за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс. Резултатите от тестовете дадоха крайно становище, че новата 6-камерна PVC система “Prestige” е изключително подходяща за такива климатични условия и даже специалистите препоръчват поставянето на точно такъв профил, тъй като особено топлоизолационните му качества са отлични.

Освен коефициента на свиваемост, профилът беше тестван и за коефициент на топлопреминаване в ift Rosenheim, Германия. Резултатите от теста са отлични:

Uw = 1,5 W / (m2 . K)

Освен с изключителните си топлоизолационни качества профилите от серията “Prestige” се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозция, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз. Също така специфичният невибриращ материал, от който се изработват профилите KMG като цяло, прави профилите изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради!