4-камерна PVC система

Фирма “Алтест” стартира първо с разработването и налагането на пазара на своята 4-камерна PVC система “Prelude”. Вече наложила се и доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.

Прозорците, изработени с профила KMG от серията “Prelude”, може да намали загубата на енергия в помещение до 37%, което го прави идеалнo решение за всеки един предприемач или краен потребител. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на института ift Rosenheim, Германия потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 4-камерния PVC профил на фирма “Алтест”, а именно:

Uw = 1,6 W / (m2 . K)

Всички серии PVC профили, предлагани от фирма “Алтест”, са устойчиви на вятър, дъжд, прах, промени на околната среда. Също така PVC профилите са устойчиви на корозия при изключително влажна среда, на деформация при нагряване, устойчиви на киселини, алкали и соли.
Още едно важно качество и предимство на профилите с продуктова марка KMG е устойчвостта им на UV-лъчи.

Избирайки 4-камерните PVC профили от серията “Prelude”, вие се доверявате на една наложила се и доказала качествата си система през годините.